Skip to Main Content
Cup Concept
Herbruikbare beker Design Cup

Winst maken door hergebruik!

Herbruikbare bekers leveren winst op en dragen bij tot een duurzame milieubescherming.

Herbruikbare beker Arena Cup

Veiligheid in het stadion!

De herbruikbare beker Arena CupĀ® is zeker milieuvriendelijk.

Herbruikbare beker Ice Cup

Eventmanagement ontlasten!

Besteed het beheer van herbruikbare bekers uit, dat is economisch interessant.

Herbruikbare bekers totaalpakketten voor grote evenementen.
Wegwerpbekers zijn niet meer van deze tijd.

Een berg afval na afloop van een evenement is iets wat we moeten vermijden. Onze bekers vormen niet alleen een alternatief voor de wegwerpcultuur. Ze zijn tot in het kleinste detail doordacht, ze vervangen niet gewoon glas of flessen. En het kan zelfs financieel lucratief zijn.

Wij produceren en ontwikkelen al jarenlang zelf alle systemen voor herbruikbare bekers en we bedrukken uw bekers met de modernste mogelijkheden in eigen huis, van hoge kwaliteit, in Europa.

Aan u de keuze:

Huren of kopen. U beslist of u bedrukking wenst of niet. Wij zorgen ook graag voor de logistieke aspecten van opslag en transport, onze service omvat zelfs het spoelen van de herbruikbare bekers na afloop van het evenement. Veel beslissingen, waarmee we u graag een handje helpen.

Wij zijn al jarenlang profs als het gaat om bekers voor grote evenementen. Of het nu gaat om stadionbekers, concertbekers of evenementbekers, onze herbruikbare bekers zijn meer dan gewoon plastic bekers van kunststof.

Onze bekers zijn van hoge kwaliteit, voldoen aan veiligheidsvoorschriften, zijn geschikt voor een langdurig gebruik en daardoor op lange termijn milieuvriendelijk en financieel lucratief.

Grote evenementen zijn onze specialiteit. Onze service wordt geboekt voor grote evenementen. In de Bundesliga en op tournees van wereldsterren. Maar ook op kleinere schaal zijn we actief en ook dan is onze service rendabel.

Door een jarenlange en langdurige samenwerking met particuliere klanten, gastronomen, cateraars en beleidsmakers zijn wij in staat om marktconform en klantgericht te werken.

Wij maken uw evenement gemakkelijk te becijferen, we ontlasten het eventmanagement en zijn bovendien ook nog rendabel en duurzaam. Zo wint iedereen erbij: de organisator, maar ook de fans en festivalgangers en niet in het minst het milieu.

Hergebruik is niet moeilijk met de juiste partner.Doe een aanvraag bij ons!

Plastic bekers in verschillende ontwerpen en formaten, passend voor elk evenement.

Fact

Een herbruikbare beker van Cup Concept is volgens een onderzoek van de Duitse milieuorganisatie Deutsche Umwelthilfe beter voor het milieu dan wegwerpbekers van biologisch afbreekbaar plastic (PLA).

Doe mee aan hergebruik!

Hergebruik zit in de lift, en wij ook. Kom ons team ondersteunen!

Huidige vacatures