Skip to Main Content
Cup Concept
Design Cup újrahasználható pohár

Tegyen szert haszonra újrafelhasználással!

Az újrahasználható poharak hasznot hoznak, és hozzájárulnak a fenntartható környezetvédelemhez.

HOT TO GO CUP

A többször használatos design-pohár forró italokhoz: HOT TO GO CUP

A megvásárolható poharak vagy a kölcsönpoharak

Arena Cup újrahasználható pohár

Biztonság a stadionban!

Der Mehrwegbecher Arena Cup® ist mit Sicherheit umweltfreundlich.

Újrahasználható poharak vásárlása vagy bérlése
Kunststoffbecher für Großveranstaltungen - Cup Concept

Nem feltétlenül kell, hogy szemétheggyel végződjön egy rendezvény. Poharaink nem csak az újrahasznosíthatóság követelményének tesznek eleget. A legapróbb részletekig átgondoltak, nem egyszerűen csak helyettesítik az üveget vagy a palackokat. Ráadásul mindez még pénzügyileg is jövedelmező lehet.

Számos újrahasználható pohár-rendszert gyártunk és fejlesztünk mi magunk, és a legkorszerűbb megoldásokkal nyomtatunk a poharaira saját vállalatunkon belül, magas színvonalon, Európában.

Ön dönt:

Bérlés vagy vásárlás. Ön dönti el, hogy rányomtatással vagy anélkül kéri a poharakat. Nagyon szívesen gondoskodunk a raktár- és szállítási logisztikáról is, szolgáltatásunk tartalmazza az újrahasználható poharak elmosogatását a rendezvény után. Számos döntés, amelyeknél szívesen állunk Ön mellett.

Már sok éve profik vagyunk, ha a nagyszabású rendezvényekre biztosított poharakról van szó. Legyen az stadionban, koncerten vagy rendezvényen használt pohár, a mi újrahasználható poharaink nem csak egyszerűen műanyagból készült poharak.

Poharaink kiváló minőségűek, megfelelnek a biztonsági előírásoknak, hosszútávú használatra tervezettek, és ezáltal környezeti szempontból fenntarthatók, pénzügyi szempontból pedig jövedelmezők.

Nagyszabású rendezvényekre szakosodtunk. Szolgáltatásunkat nagy rendezvényeken veszik igénybe. A Bundesligában és világsztárok turnéin. Kisebb rendezvényeket is tudunk vállalni, ráadásul rentábilisan.

Privát ügyfelekkel, vendéglátósokkal, catering szolgáltatókkal és döntéshozókkal való többéves és folyamatos együttműködésünk alapján képesek vagyunk piacképes és vevőorientált szolgáltatást nyújtani.

Rendezvényét egyszerűen kiszámíthatóvá tesszük, tehermentesítjük a rendezvényszervezési feladatok alól és rendezvénye még így is jövedelmező és fenntarthatólesz. Mindenki számára előnyös, a szervező, de a rajongó és fesztivállátogató és nem utolsósorban a környezet számára is.

Az újrafelhasználás nem nehéz a megfelelő partnerrel.Érdeklődjön nálunk!

Műanyagpoharak különböző mintákkal és méretekben, minden rendezvényhez megfelelő.

Tény

Egy Cup Concept újrahasználható pohár a Deutsche Umwelthilfe tanulmánya szerint lényegesen környezetbarátabb, mint a biológiailag lebomló PLA-ból készült eldobható poharak